Sisustussuunnittelulla viihtyisät tilat

Tarjoamme sisustussuunnittelua koteihin ja julkisiin tiloihin. Tavoitteenamme on luoda sisustusvalinnoilla asiakkaalle kaunis ja viihtyisä, oman maun mukainen ympäristö.

Sisustuspalvelun sisällöstä sovitaan asiakaskohtaisesti. Palvelu käsittää muun muassa:

  • Kalustesuunnitelmat (kiinteistä ja irtokalusteista – myös mittatilauskalusteilla)
  • Lattioiden, seinien ja kattojen värisuunnittelu ja pintamateriaalien valinnan
  • Tekstiilien valinnan (verhot, matot, kalusteiden verhoilut)

Yhdessä rakennusalan ammattilaisten kanssa suunnittelemme ja toteutamme tarpeen mukaan myös keittiön ja kylpyhuoneiden muutostyöt sekä rakenteiden muutokset (esim. seinien poistot). Teemme myös asuntojen stailauksia esimerkiksi myyntikuvauksia ja -esittelyjä varten asiakkaan omista tai lainatuista kalusteista.

Sisustussuunnittelu alkaa asiakkaan toiveista

Aloitamme sisustussuunnittelun asiakastapaamisella. Käymme läpi asiakkaan tarpeet sisustettavan tilan ja siihen tehtävien muutosten suhteen. Kartoitamme myös asiakkaan yleisiä sisustukseen liittyviä mieltymyksiä ja toiveita. Tapaamisen päätteeksi sovimme yhteistyön yksityiskohdista ja käytännön järjestelyistä. Ennen suunnittelun aloittamista tarvitsemme suunniteltavan asunnon tai tilan pohjakuvan.

Suunnittelun lisäksi valvomme työn toteutumista alusta loppuun saakka. Huolehdimme siitä, että kokonaisuus on luovutushetkellä juuri sellainen kuin asiakkaan kanssa on alun perin sovittu.

Saatte sisustussuunnittelun palvelut meiltä hintaan 65 €/h + alv 24 %.

Ota yhteyttä ja kysy lisää sisustussuunnittelusta:

Liisa Paasiranta, sisustussuunnittelija

+35850 512 2283

liisa.paasiranta@novapak.fi